Unitas '28 JO13-1d

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 07

1 november 2014 8:30

Bennekom D3 – Unitas D1 ,

Deze ochtend al vroeg uit de veren omdat we al om 07.15 uur mochten vertrekken naar Bennekom om aldaar hun D3 te gaan bestrijden ,na 2 weken vrij geweest te zijn omdat er 2 teams uit onze competitie zijn gehaald waren onze jongens weer hongerig naar een wedstrijdje voetbal . Vanaf het begin blijkt dat Bennekom een stugge en taaie tegenstander is en de eerste 20 minuten moeten we alle zeilen bijstellen om niet overlopen te worden want de jongens van Bennekom zijn net iets feller,sterker aan de bal en krijgen ook wat kleine kansjes maar hebben hun vizier gelukkig niet op scherp staan of onze keeper Mike stopt hun inzetten ondanks dat vliegt er toch 1 in en gaan we met een 1-0 achterstand rusten .Tijdens de rust geven de jongens elkaar aan om er iets feller op te gaan want iedereen vindt dat we van dit Bennekom niet hoeven te verliezen en nadat de termoshirts zijn uitgedaan beginnen we goed aan de 2e helft we jagen de tegenstanders op ,veroveren veel ballen ,spelen goed over, krijgen grote kansen maar die gaan of op de lat,tegen de paal ,worden van de lijn gehaald,net naast maar de bal wil er echt niet in vandaag , we blijven 25 minuten flink doorgaan en de pijpjes beginnen langzaam leeg te lopen ,4 minuten voor tijd begaat de rechtsbuiten van Bennekom een flinke overtreding op Aart die dan ook de strijd geblesseerd moet verlaten maar de zeer jonge scheids fluit niet af en scoren ze de voor hun bevrijdende 2-0 ,we blijven er toch in geloven en zetten alles op alles met 3 verdedigers,3 middenvelders en 4 spitsen maar helaas counteren de Bennekommers naar 3 en 4 -0 .

We zijn vandaag heel hard blijven werken alleen werden we niet beloond met minimaal een verdiend gelijkspel .

De thuiswedstrijd tegen Lienden D2d van volgende week zaterdag is verplaatst naar Woensdagavond 12 november 19.00 uur .

Einduitslag : Bennekom D3 – Unitas D1 , 4 – 0 .