2 november 2014 11:30

Scheidsrechter

Özcayan, M.

UNITAS´28  2  STELT  TELEUR  BIJ NEC 2    5 - 1

Nijmegen - Op sportcomplex De Eendracht speelde het 2e elftal van Unitas´28 de belangrijke wedstrijd tegen NEC 2 en stelde danig teleur door met maar liefst 5 - 1 te verliezen. Vreemd genoeg was de ploeg van trainer William Gorissen in de 1e helft voetballend minstens gelijkwaardig aan de gastheren maar door persoonlijke fouten stond het bij de rust wel 3 - 0 voor de thuisploeg, die overigens alles behalve sportief
provocerende opmerkingen zowel binnen de lijnen als vanuit de dug-out maakten richting de tegenstander. In de 2e helft probeerden de gasten er toch nog wat van te maken maar uiteindelijk was het leed al geschied, ondanks dat de gastheren er een potje van maakten en met nog eens 3 gele kaarten met 8 spelers op het veld stonden. Helaas waren er dat nog teveel voor Unitas´28 om er ook maar één keer doorheen te komen. Met nog twee treffers voor de thuisclub kon alleen invaller Pieter Koolhout het Nijmeegse net een keer laten bollen. Een wedstrijd om maar gauw te vergeten en waar we op sportpark De Eendracht met dé club uit Nijmegen wel wat meer discipline verwacht hadden.    Eindstand wedstrijd 5 - 1. Eindstand gele kaarten 5 - 0
Komende zondag komt een andere Nijmeegse club op bezoek, gespeeld wordt er dan tegen Brakkenstein 2 en zijn er ongetwijfeld weer winstmogelijkheden. Aftrap op het eigen sportcomplex De Parken is om 11.00 uur !!