5 - 4

DTS Ede E5

E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 10

8 november 2014 11:30

Wamel  - Vandaag staat de thuiswedstrijd tegen DTS EDE op het programma. Op papier een spannende wedstrijd in de middenmoot. Ondanks dat er wordt aangegeven vanaf de eerste minuut wakker en scherp te zijn, is het toch de tegenstander die snel op 0-1 komt. Na dit doelpunt komen er veel kansen voor Unitas, maar een goede verdediging en keeper zorgen ervoor dat het moeilijk scoren is. Toch weten wij voor de rust verdient de gelijkmaker te scoren. Na de rust blijft het spannend. DTS EDE scoort 1-2. Dan breekt een sterke periode met goed voetbal aan waar de tegenstander geen antwoord op heeft. Wij scoren 2-2, 3-2 en zelfs 4-2. Niks lijkt meer mis te kunnen gaan om de 3 punten in Wamel te houden, maar vanaf dat moment zijn wij een beetje de weg kwijt. Wij gaan “happen” en blijven niet meer goed bij de tegenstander. Dit is een goede periode voor DTS EDE en scoren dan ook 4-3 en zelfs 4-4. Dankzij goed keeperswerk wordt de schade gelukkig niet groter. Na een handsbal van een speler van Unitas wordt een terechte penalty toegekend aan DTS EDE door de goed leidende scheidsrechter Tonnie Walraven. Deze wordt mooi gered door de keeper en snel daarna scoren wij met een kanonskogel vanaf de middenlijn een geweldig doelpunt over de keeper van DTS EDE die te ver voor het goal stond. 5-4 voor Unitas. Daarna waren er over en weer nog goede kansen maar er vielen geen doelpunten meer.

Aanstaande woensdag spelen wij een inhaalwedstrijd uit tegen Dodewaard.