Datum

15 november 2014 10:00

Accommodatie

Onbekend

Eerder deze week op woensdagavond boekte wij via een goal van Dylan en een knal van Mart een nette 2-0 overwinning thuis op concurrent Lienden D2d in een wedstrijd waar goed gevoetbald en hard gewerkt werd . Vandaag kwamen de jongens van Dts Ede D3 bij ons op bezoek .

Deze tegenstander is de rode lantaarndrager in onze poule maar toch waren we op onze hoede want tussen de nr 3 en nummer laatst  zaten maar 7 punten verschil en iedereen kan dan ook van iedereen winnen deze competitie .

Na een iets wat vernieuwde warming-up werd er om 10 uur afgetrapt en begon Unitas D1 gelijk goed aan de wedstrijd ,de tegenstander werd bijna geen ruimte gegund en iedereen zat er kort en fel op vandaag , na een zeer goed opgezette aanval door van achteruit de bal over 4 man over te spelen werd Timo vrij voor de keeper gezet en hij scoorde de 1-0 ,we blijven zeer compact en goed spelen en Dylan scoort in de 18e en 20e minuut de 2 en 3 – 0 ,nog voor de rust treft ook Bret het doel zodat we met 4-0 gaan rusten , in de 2e helft gaan we lekker door met waar we mee bezig waren namelijk goed storen,ballen veroveren ,het veld goed breed te houden zodat de 5-0 van Bret  en de 6-0 via Bjorn op het scorebord komen , met nog 10 minuten te spelen wordt linksbuiten Tijn in het veld gebracht en nadat hij in de 1e helft  al diverse goede ballen had gegeven werd nu Tijn zelf op de rand van het 16 metergebied aangespeeld ziet de keeper iets voor de goal staan hij  en Tijn krult de bal met een prachtig geplaatst schot over de keeper in de verre hoek 7-0 werkelijk een prachtig doelpunt , het hele team heeft vandaag goed gevoetbald heel goed op zijn positie blijven spelen goed op de bal en zijn man gelet en allemaal 120% inzet getoond , deze inzet zal ook de laatste 2 wedstrijden nodig zijn tegen de nr’s 2 en 3  maar als we zo blijven voetballen dan kunnen er zeer zeker goede resultaten behaald worden en kunnen we ook nog stijgen op ranglijst .

Volgende week : Kesteren D1 – Unitas D1 .