UNITAS´28 A1 ONTBEERT GELUK TEGEN JONGE KRACHT A2 0 - 2

0 - 2

Jonge Kracht A2

A-junioren zaterdag, A1, 4e klasse 04

15 november 2014 14:30

Wamel - In deze voorlaatste thuiswedstrijd van de najaarscompetitie van Unitas´28 A1 tegen Jonge Kracht A2 leed de thuisploeg een onverdiende 0 - 2 nederlaag en wisselde daarmee met de tegenstander van positie op de ranglijst en staat Unitas´28 A1 momenteel op de 8ste plek. In verband met de zware speelvelden was er al uitgeweken naar veld 2 alwaar de ploeg van trainer Co van Gelder in de 1ste helft ook al wel kansen kreeg maar de tegenstander ging daar beter mee om en verschalkte in die periode de verder goed keepende Robin Duifhuis tot tweemaal. In de 2e helft werd vanwege het duistere weer de lichtinstallatie ingeschakeld en kreeg Unitas´28 al een handvol kansen maar schoten gingen veelal naast en over het Betuwse doel. De gasten kwamen nog slechts sporadisch voor het doel bij Unitas´28 en dus iedereen wachtte op de aansluitingstreffer die er maar niet kwam. Een kwartier voor tijd kon een aanvaller van de gasten na een overtreding met direct rood vertrekken en toen even later nog een speler van Jonge Kracht geel kreeg stond de ploeg uit Huissen met nog slechts 9 spelers. En ook tegen dit negental ontbeerde de thuisploeg het geluk dat je nodig hebt om te scoren. Doelpaal en lat en een verder uitstekende keeper verhinderde ook maar één treffer van Wamelse zijde waardoor met 0 - 2 het einde kwam van een wedstrijd die eigenlijk door de thuisclub gewonnen had moeten worden. Volgende week zaterdag de voorlaatste wedstrijd alweer van dit najaar en wel opnieuw thuis tegen Bennekom A4. Ook  een laagvlieger en dus de laatste kans om onderin op de ranglijst weg te komen middels een tweede overwinning in deze competitie. De aftrap is om 14.30 uur