Unitas '28 E1 wint met 1-6 dankzij "DE TREIN VAN WILCO"!

1 - 6

Unitas '28 JO11-1

E-pupillen zaterdag, E1, 3e klasse 10

22 november 2014 8:30

Lienden, Vandaag stond de wedstrijd tegen de blauw-witten van Lienden E2 op het programma. Vanwege diverse (kinder)feestjes en de bingo-avond van Unitas '28 voor de D en E-jeugd van vrijdagavond was het wel erg vroeg vertrekken om 7.45 uur. De eerste helft ging gelijk op met kansen voor beide partijen. Alleen op de momenten dat wij naar de bal renden stopten wij plotseling, terwijl de tegenstander feller was en wel doorliep. Lienden scoorde voor de rust dan ook 1-0. "Als de trein op gang is moet je niet meer afremmen" merkte Wilco dan ook terecht op. In de rust bracht René dit over op de spelers en vanaf de eerste minuut in de 2e helft zagen wij dat zij het hadden begrepen. Met goede inzet, het winnen van duels, samenwerking en het onderling coachen was het team dan ook niet meer te stoppen. Het werd 1-1, 1-2, 1-3, 1-4, totdat de bal na een mooie combinatie op de paal leek te belanden, maar een 6-jarigde toeschouwer van Lienden die naast het goal stond de bal toch voor ons in het goal tikte. 1-5. Wij voetbalden lekker door en scoorden zelfs 1-6, wat ook de eindstand werd. Een goede wedstrijd met een mooi resultaat.

Volgende week helaas geen programma voor onze mannen.