UNITAS´28 D1 VERLIEST MET 9 - 1 IN KESTEREN !!

9 - 1

Unitas '28 JO13-1d

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 07

22 november 2014 10:30

Zaterdagmorgen mochten wij op pad naar Kesteren om daar hun D1 te gaan bestrijden ,na de 2 laatste gewonnen en bovenal goed gevoetbalde wedstrijden was iedereen er van overtuigd dat we zeer zeker ook een kans hadden tegen de nr 2 in onze poule .

Echter vanaf het begin wedstrijd na een slappe warming-up  was het meteen duidelijk dat het een moeilijke wedstrijd zou gaan worden want waar ons team de laatste weken telkens 120% inzet en strijdlust toonde waren er vandaag heel veel spelers bij die dat vergeten waren wakker te maken en mee te nemen want er liepen er veel bij die dachten dat ze wel met 50 % inzet uit de voeten konden vandaag , de 1e helft was er dan ook 1 om maar snel te vergeten en we mochten heel blij zijn dat we máár met 7-1 achterstand de kleedkamer ingingen ,1e helft was er dan ook geen inzet,geen strijdlust,geen duel gewonnen ,bang voor de tegenstander en die veel te veel ruimte geven  ,bang om een bal te krijgen aangespeeld, maar bij sommige wel de grote mond en negativiteit naar elkaar toe want die grote mond vergeten we jammer genoeg niet thuis te laten . In de rust wordt gezegd dat als we niet met hele dikke cijfers willen verliezen we er in de 2e helft toch vol op moeten klappen en veel korter op de man moeten zitten want ze zijn inderdaad iets groter en fysieker en sneller MAAR wel gewoon D spelers en dat zijn wij ook ,de 2e helft zien de leiders dan ook een Unitas D1 zoals het hoort ,fel,tackelen ,de bal willen hebben ,naar dezelfde kleur overspelen, kort dekken , Kesteren D1 blijft nu alleen nog maar met een spaarzame uitval gevaarlijk  maar ze zijn voetballend iets sterker en beter als ons maar door de nu wel aanwezige inzet verliezen we de 2e helft maar met 2-0 zodat er een eindstand is van 9-1 .

Volgende week laatste wedstrijd van het najaar en hopelijk brengt nu wel iedereen zijn inzet en motivatie mee en laten we om te beginnen de grote mond vanaf maandagavond de training thuis en gaan we allemaal doen wat we namelijk best goed kunnen en dat is lekker trainen en goed voetballen .

Einduitslag Kesteren D1- Unitas D1 : 9-1 .