VETTE WINST VOOR UNITAS´28 TEGEN NIJMEGEN 5 - 1

23 november 2014 14:30

Scheidsrechter

Timmer, L.

SUPERIEUR  UNITAS´28  SLAAT  NA  RUST  ZIJN  SLAG  TEGEN  NIJMEGEN  5 - 1

Wamel - In de thuiswedstrijd tegen sv Nijmegen sloeg Unitas´28 na de pauze zijn slag en won dik en dubbel met maar liefst 5 - 1. In de 1ste helft van dit sportieve duel kwamen er nog geen echt grote kansen zodat de 0 - 0 op het scorebord bleef staan. Na de pauze was dat wel anders. De gasten kwamen weliswaar eerst nog wel op voorsprong door een doelpunt van Sven Klaassen maar hierna was het de beurt aan de thuisclub. Damien van de Brink wees zijn ploeg de weg en scoorde al spoedig beheerst de gelijkmaker en toen even later Dirk-Jan van Verseveld met een beauty van een doelpunt de te ver uit zijn doel staande Nijmeegse keeper verraste en voor de 2 - 1 voorsprong zorgde was het hek van de dam. In het resterende half uur was  het invaller Roy Peters die met een meer dan gave hattrick, zoals we hem dit seizoen nog niet eerder zagen, de beul was voor de Nijmeegse ploeg en voor een meer dan fraaie 5 - 1 overwinning zorgde met Tim v Kessel en invaller Robin v Versendaal in zijn kielzog. In defensief opzicht gaf de ploeg van trainer Co v Gelder nauwelijks iets weg deze middag, Jesse v Verseveld gaat met de week beter spelen, Ruud en Rik v Kerkhof speelden als een rots in de branding en ook Niels van Os lijkt bij Unitas´28 uit te groeien tot een betrouwbare sluitpost. Door deze winst heeft Unitas´28 weer aansluiting met het "linkerrijtje" waar de club thuis hoort, zeker als ze zo blijven spelen als vanmiddag.
Volgende week staat de uitwedstrijd bij DVE Trajanus in Nijmegen op het programma en zijn er zeker ook weer winstmogelijkheden, de aftrap zondag 30 November op sportpark Staddijk Zuid is om 14.30 uur.