Mannen zondag, 1, 4e klasse E

14 december 2014 14:30

Scheidsrechter

Kok, J.W.A.M.

Mook - Op het kunstgrasveld op sportpark De Maasvallei in Mook leed Unitas´28 de 7e nederlaag van dit seizoen in een wedstrijd waarin de gastheren over de gehele wedstrijd bekeken het meeste recht hadden op de winst. Jim Adams scoorde zo ongeveer halverwege de 1ste helft de 1 - 0 binnen voor de thuisclub na een fraaie aanval waarbij het er bij Unitas´28 verdedigend niet goed uitzag. Rik van Kerkhof werd node gemist waardoor het defensieve spel erg onrustig was met het nodige balverlies. Deze stand bleef lang op het scorebord staan omdat diverse kansen over en weer onbenut bleven en de keepers uit het goede hout gesneden waren. In de 2e helft kwam er meer gevaar van Unitas´28 maar de overtuiging ontbrak en dan is het moeilijk scoren.
Vlak voor tijd bepaalde Remco Benders met een bekeken goal de uitslag op 2 - 0. Hierna kwam een vrije trap van Roy Peters nog terug van de kruising zodat de verdiende eretreffer uitbleef. Positief was wel de terugkeer van Lars Verbruggen die na een zware en langdurige blessure weer tien minuten speeltijd kreeg hetgeen hem gelukkig goed af ging. Unitas´28 wist dit seizoen op kunstgras nog geen enkele wedstrijd te winnen, na Union, SCE en SCD´33 was dit de 4e wedstrijd die de ploeg van trainer Co van Gelder op kunstgras verloor. Overigens tekende trainer Co van Gelder afgelopen week voor een jaar bij voor de Wamelse club als hoofdtrainer.
Komende zondag is er nog een inhaalwedstrijd gepland en wel uit bij Overasseltse Boys, de ploeg met de minste verliespunten op dit moment. Een zware klus zal het dus worden om hier punten aan over te houden maar met de juiste inzet en werklust is ook veel te bereiken in deze sterke 4e klasse waar veel punten nodig zullen zijn voor handhaving. De aftrap op sportpark 'De Passelegt' in Overasselt is om 14.30 uur. Hierna is er een winterstop tot eind januari.....