UNITAS´28 SLUIT JAAR AF MET 2 - 1 VERLIES BIJ KOPLOPER

Mannen zondag, 1, 4e klasse E

21 december 2014 14:00

Scheidsrechter

Graaf, G. de

Overasselt - Unitas´28 heeft het jaar 2014 afgesloten met een 2 - 1 nederlaag bij de nieuwe
koploper Overasseltse Boys. Maar er had meer ingezeten voor de ploeg van trainer Co v Gelder als de ploeg vanaf het eerste fluitsignaal gevoetbald had als het laatste uur. Toen de Wamelse ploeg besefte dat er best wat te halen was op het bijveld van sportpark De Passelegt stond Unitas´28 al op een 2 - 0 achterstand door treffers van Thomas Peters -Weem en Bas Janssen. Vanaf dat moment werd het een leuke en aantrekkelijke wedstrijd met volop kansen aan beide zijden. Vlak voor de theepauze werd de wispelturig spelende Roy Peters onderuit gelopen en benutte Adem Sarikaya de toegekende pingel en waren de gasten weer terug in de wedstrijd. Zoals al gezegd was de 2e helft leuk om te zien met kansen aan beide kanten. Ook de invallers Tim v Kessel en Robin v Versendaal hadden geen geluk bij een inzet en schampten de doelpaal naast keeper Broens van de thuisclub zodat de bij de rust bereikte stand onveranderd bleef. Door deze winst werd de thuisclub  " herfstkampioen" en gaat Unitas´28 met een 10e plek de winterstop in. Echter, als de
ploeg zo blijft spelen als het laatste uur tegen de nieuwe koploper dan worden er in de 2e seizoenshelft nog genoeg punten verzameld voor een langer verblijf in de 4e klasse.
Op zondag 25 Januari staat de eerste return-ronde op het programma met voor Unitas´28 de uitwedstrijd bij UHC in Hernen. Maar nu staan eerst de feestdagen en de jaarwisseling met oliebollen op het programma en een weekendje Volendam met de selectie 1 én 2 op 9, 10 en 11 Januari 2015