1 - 1

DSZ VR1 (zon)

Vrouwen zondag, VR1, 3e klasse H

8 maart 2015 11:00

Vandaag stond de thuis derby tussen Unitas’28 VR1 en DSZ VR1 op het programma. Gezien de korfbaluitslagen van vorige confrontaties, was er de hoop dat ook vandaag weer veelvuldig zou worden gescoord. De vorige wedstrijd werd uiteindelijk 7-5 in het voordeel van DSZ dus het werd tijd om deze keer punten van de nummer 5 van de ranglijst af te pakken. Van veel doelpunten was deze keer echter geen sprake, Unitas’28 speelde een betere 1e helft en DSZ een betere 2e helft. In de 1e helft kwam Unitas’28 al na 7 minuten op een 1-0 voorsprong en wist dit door hard werken tot ver in de tweede helft vast te houden maar uiteindelijk maakte DSZ 3 minuten voor tijd toch nog de gelijkmaker. Einduitslag derhalve 1-1. Weer een punt erbij en daar is de tweede helft heel erg hard voor gestreden!

Volgende week om 13.00 uur de inhaalwedstrijd thuis tegen V en L. Een belangrijke wedstrijd die, voor handhaving in de 3e klasse, eigenlijk gewonnen moet worden. Gezien echter de inzet, werklust en resultaten van de laatste competitie wedstrijden hebben we hier alle vertrouwen in.