Scheidsrechter

Willems, A.J.G.

door Sjaak Janssen

Hernen 15 maart.
Unitas moest op De Schaarweide aantreden tegen UHC, een belangrijke wedstrijd om weg te komen uit de onderste gevarenzone. Door de blessures van onze aanvallers speelde Unitas met een geïmproviseerde aanval. De wedstrijd ging gelijk op totdat in de 30e minuut Jury van de Broek namens UHC de 1-0 op het scorebord zette. Na de rust ging Unitas met de wind in de rug fel van start en creëerde het enkele kansen, echter de achterhoede kwam ook regelmatig onder druk door de snelle counters van UHC. Uiteindelijk resulteerde één van deze uitvallen in de 2-0 via Mark Hendriks. Unitas probeerde nog door wissels en omzettingen in het team het tij te keren maar helaas lukte dit niet wat resulteerde in een 3-0 door Bart de Groot waarmee de overwinning voor UHC was. Volgende week weer een belangrijke wedstrijd tegen Niftrik, de aftrap is om 14.30 uur op sportpark De Eik aan de Lageweg 19 in Niftrik. Komt allen om Unitas te ondersteunen zodat we de drie punten mee naar Wamel kunnen nemen.