ONNODIG VERLIES UNITAS´28 TEGEN SCD´33 0 - 1

Mannen zondag, 1, 4e klasse E

16 april 2015 18:45

Scheidsrechter

Perdaan, B.M.C.

Wamel - Unitas´28 heeft gisteravond op basis van de 2e helft in de streekderby tegen het Deester SCD´33 verzuimd de zo broodnodige winst te grijpen en uiteindelijk met 0 - 1 verloren door een doelpunt die veel mensen nog niet eens gezien hebben. De wedstrijd was amper begonnen of SCD´33 stond al op 0 - 1 toen Nedim Cirak raak kopte uit de eerste de beste hoekschop van de wedstrijd. In het verdere verloop van deze 1ste helft hadden de bezoekers een overwicht maar verdere treffers bleven uit. Aan de andere kant kwamen bij het zwak spelende Unitas´28 zowel Frank Drost als ook Tim van Kessel in aanvallend opzicht nauwelijks uit de voeten. In de 2e helft waren de bordjes duidelijk verhangen en speelde het spel zich veelal af op de helft van SCD´33. Met de invallers Adem Sarikaya en Anouar Bellari en later ook nog Roy Peters in de ploeg en deelde Unitas´28 de lakens uit en regen de kansen voor de thuisclub zich aaneen maar het zat de aanvallers van Unitas´28 niet mee of troffen een sterk keepende SCD´33 invaller-doelman Marc van der Wal op hun weg. In de slotfase wisten de bezoekers met de nodige oponthoud het einde te halen zonder averij op te lopen en zo kwam het einde met 0 - 1, een zuur verlies voor Unitas´28 die zich zoals het nu laat aanzien mag hopen via de naompetitie nog voor 4e klassebehoud te gaan.
Komende zondag komt het Mookse Eendracht´30 op bezoek, wellicht kan de ploeg van trainer Co van Gelder nog voor een verrassing zorgen om in elk geval boven de degradatie streep te blijven. De aftrap is om half drie op het eigen sportpark De Parken in Wamel