Mannen zondag, 1, 4e klasse E

19 april 2015 14:30

Scheidsrechter

Reintjes, H.T.

Wamel - Unitas´28 heeft de thuiswedstrijd tegen het Mookse Eendracht´30 niet kunnen winnen. In de 1ste helft had de thuisclub de beste kansen om op voorsprong te komen maar zoals wel vaker was scoren het probleem. In de 2e helft hadden de bezoekers het betere spel en zij wisten wel raad met de kansen. In een tijd van een half uur waren het Roy v Alphen die na 60 minuten de 0 - 1 voor rekening nam. Tien minuten later verzilverde Remco Benders een fraai uitgespeelde aanval van dichtbij de 0 - 2 en toen weer 10 minuten later de 44 jarige invaller Louis Bouwman de 0 - 3 op het scorebord liet zetten was de wedstrijd gespeeld. Tim v Kessel zorgde er met een treffer in de laatste minuut nog voor de 1 - 3 zodat er toch nog een Wamels doelpunt te vieren was.  Omdat ook Avios en Niftrik hun wedstrijden verloren bleef de schade beperkt. Met nog 3 speelronden te gaan lijken onderin de kaarten geschud en zal Unitas´28 zich moeten voorbereiden op een tweekamp met een vijfdeklasser voor een plek in de 4e klasse volgend seizoen. Maar zover is het nog niet, komende zondag wacht de zware voorlaatste  thuis- wedstrijd tegen kampioenskandidaat nr.1 Union. Wie weet zit er een verrassing in de lucht, de aftrap op het eigen sportpark is wederom om half drie