OPNIEUW VERLIES UNITAS´28, NU BIJ FC KUNDE 2 - 0

Mannen zondag, 1, 4e klasse E

3 mei 2015 14:30

Scheidsrechter

Tintelen, G.H.G. van

Nijmegen - Op het Universitair Sportcentrum GYMNASION leed Unitas´28 alweer de 5e nederlaag op rij. Na een 0 - 0 ruststand ging de Wamelse ploeg in de 2e helft door 2 treffers van Ruben Scholten opnieuw onderuit. De gasten waren kennelijk voor één punt naar Nijmegen afgereisd en daar zag het in de pauze ook naar uit want de doelkansen aan beide zijden waren op de vingers van één hand te tellen. Toen na ruim een uur spelen de thuisclub een aanval doeltreffend afrondde 1 - 0, haalde trainer Co v Gelder verdediger Robin v Versendaal van het veld en kwam Adem Sarikaya als extra aanvaller in het veld om de gelijkmaker te forceren. Helaas voor Unitas´28 viel het gewenste doelpunt later in de 2e helft aan de verkeerde kant (2 - 0)  zodat de winst terecht kwam bij de Nijmeegse ploeg van de jubilerende trainer Gert Visscher die zich daarmee zo goed als in veilige haven speelde. Unitas´28 daarin tegen moet nog volop aan de bak op de laatste speeldag tegen het Nijmeegse DVE Trajanus om aan evt. rechtstreekse degradatie te ontsnappen na de 4 - 3 winst van Niftrik op UHC dat daarmee ook weer in de problemen is gekomen. Niftrik speelt haar laatste wedstrijd uitgerekend in Alphen tegen het al gedegradeerde Avios. Het zal er dus in de laatste  speelronde nog spannend aan toe gaan.