UNITAS´28 2 WINT OP DE VALREEP BIJ UHC 2 1 - 2

1 - 2

Unitas '28 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 01

26 april 2015 11:00

Hernen - Op sportpark Schaarweide speelde het 2e elftal van Unitas´28 haar laatste uitwedstrijd van dit seizoen en won door een wel bijzondere treffer in de laatste minuut van niemand minder dan invaller Peter-Jan v Ingen. In een sportieve wedstrijd kwam de ploeg van aanvoerder Niels Kuypers, die tegen zijn oude clubmakkers speelde, op voorsprong door een fraaie kopbal van Mark Kruijzen uit een even fraaie vrije trap van Servier Conjaerts. Na nog enkele kansjes en vrije trappen aan Wamelse zijde kwamen de gastheren nog voor de pauze op gelijke hoogte door Kevin Joosten die een voorzet ongehinderd binnen kon koppen, 1 - 1. In de 2e helft kwamen er kansen aan beide kanten, zo moest de goed invallende Sander Post een bal van de doellijn wegkoppen en aan de overzijde had Frank Drost de voorsprong op zijn schoen maar hij was kennelijk nog van slag na een aanslag op zijn edele delen. Ook Jordy vd Hurk die Reinhoud v Ingen kwam aflossen had een sterke invalbeurt en speelde verdienstelijk. Toen iedereen zich al verzoende met de 1 - 1 was het de 3e invaller Peter-Jan v Ingen, hij kwam in het veld voor Chiem Heijmen en bleek een gouden wissel te zijn. In de allerlaatste minuut van de wedstrijd was er, in de moed der wanhoop om nog resultaat te halen, een verre uittrap van keeper Victor v Swam die vervolgens onderschept en doorgekopt werd door Van Ingen  waarna de te ver uit zijn doel gekomen UHC keeper, de 27 jarige Gert-Jan Reijnen verslagen was en de wedstrijd alsnog besliste in Wamels voordeel. Hiermee zijn de 20 punten gepasseerd en zijn de spareribs in beeld gekomen.
Komende zondag de voorlaatste thuiswedstrijd en wel tegen het Nijmeegse Keizerstad 3, de aftrap is om 11.00 uur op het eigen sportpark in Wamel