5 - 1

DIO '30 C4

C-junioren zaterdag, C1, 4e klasse 08

21 februari 2015 13:00

Wamel - Unitas´28 C1 wist de eerste thuiswedstrijd in dit nog prille voorjaar tegen het Drutense DIO´30 C4 winnend af te sluiten. Met maar liefst 5 - 1 trok de Wamelse formatie aan het langste eind in deze nieuwe klasse. Devi v Verseveld opende de score waarna Dylan v Haren de voorsprong verdubbelde. De rust kwam met 3 - 1 door aan beide kanten een eigen doelpunt. In de 2e helft werd er nogmaals gescoord en wel door Devi v Verseveld en Vince den Bieman waarna met 5 - 1 het einde kwam van deze wedstrijd. Nou al was te zien dat er weer meer spelplezier te beleven valt na slechts één overwinning in de 3e klasse najaar. De nieuwe coach William Gorissen die samen met Kees v Ooijen ook de trainingen verzorgen wil er samen met leider Dick v Verseveld een leuke competitie van maken en dit is een leuke opsteker na de zeperd van vorige week bij Orion.