14 maart 2015 9:00

Het eerste punt van dit seizoen is binnen!

E3M speelt gelijk tegen Lunteren: 2-2

Vanaf augustus is het meidenteam E3M van Unitas ‘28 actief. Ze spelen fanatiek en met veel enthousiasme en dat is vandaag bekroond met het eerste punt.

Het gevoel was vorige week al goed tegen Ede. Daar was het 1-1 tot aan de laatste 10 minuten van de wedstrijd. Een prachtgoal werd gemaakt door Amber, wat een ontlading! De tegenstander maakte helaas in de laatste 10 minuten nog een doelpunt. Zo jammer, maar motiverend voor een volgend treffen was deze wedstrijd wel!

Gisteravond nog een App van coach Robbie naar alle meiden: hij denkt dat morgen

DE dag is, allen 7:45 uur klaar staan voor vertrek naar Lunteren!

De wedstijd ging gelijk op en het eerste doelpunt werd gemaakt door Nikki, PRACHTIG!

‘Doorgaan meiden, volhouden zo’, was de aanmoediging van de trotste trainers Hans en Robbie vanaf de zijlijn. De tegenstander maakte 2 doelpunten, alle andere ballen werden door Rosa buiten het doel gehouden, wat een topkeeper heeft E3M. Op het veld verdedigden Lotte, Anne-Fleur, Senna en Nikki als de beste. Het lukte Lunteren verder niet om door de verdediging heen te komen. Jèda, Mila, Jamila, Floor en Amber kregen regelmatig de bal in bezit door de tegenstander te snel af te zijn. Goed voetenwerk maakte dat de bal richting een van de meiden van E3M kon worden geschopt. Dat resulteerde in het laatste doelpunt van de wedstrijd. Amber had de bal aan de voet en rende op het goal van de tegenstander af. En ja, Amber schopte de bal met kracht langs de keeper hard in het net: 2-2 YEAHHHHHHHHH! Nog 5 minuten te spelen, wat een spanning. En wat een ontlading toen de scheidsrechter floot voor het einde van de wedstijd!