2 - 0

Overasseltse Boys D1

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 04

21 maart 2015 10:00

Vandaag thuis tegen  Overasseltse boy,s D1 een moeilijke wedstrijd want ook al hadden zij 3 xop rij verloren maar wel telkens met maar1 doelpunt verschil en ook nog wel tegen de nr1-2 en 3 ,dus alle hens aan dek vandaag , onze aanvoerder Niels koos met de toss om de 1e helft tegen de opgestoken harde wind in te spelen dus onze trainer gaf ons de taak mee om het speelveld klein te houden en compact te spelen en het evt afstandsschot er uit te halen , ons middenveld en verdediging was de 1e helft heel sterk maar onze aanvallers konden niks inbrengen toch hielden we de nul met rust omdat we ook niks weg gaven de 1e helft , in de rust werd aangegeven dat ook de aanvallers mee moesten gaan doen want met 8 tegen 11 kun je bijna niet winnen ook werd gezegd we hebben nu de wind mee dus als de mogelijkheid er is knal
op de goal  , de 1e 10 minuten van de 2e helft zijn de jongens van Ovb heel actief en storen ons volop ook al hebben zij wind tegen en wij mee ,we blijven echter geconcentreerd spelen en geven geen kans
weg en wachten op onze kans en die komt want 10 minuten voor tijd pikt onze laatste man Mitchel de bal op bij de middenlijn speelt 2 jongens uit en knalt vanaf 25 meter de verdiende 1-0 binnen , doordat
wij onze krachten goed benut hebben kunnen we nu nog een kwartier vol gas gaan geven en 5 voor tijd een prachtige pass vanaf het middenveld van Mart op linksbuiten Bret en die kapt zijn mannetje uit geeft
voor op Marc en die kan met een intikkertje de 2-0 maken , hierna houden we de boel dicht krijgen nog 2 kansjes ,maar spelen de wedstrijd uit en pakken wederom de winst en pakken zo de 2e plaats stevig
in handen , wederom een verdiende overwinning voor Unitas D1 , volgende week weer een zware opgave en wel uit tegen Victoria |Scd D1  . Einduitslag  Unitas D1- Overasseltse Boy,s D1 :  2-0 .