ST: Victoria '25/SCD '33 F3

F-pupillen zaterdag, F1, 5e klasse 25

21 maart 2015 9:30

door Marco Brands

Na een goede warming-up onder leiding van de aanvoerder, en wat passes met de bal kon de wedstrijd beginnen. Na het eerste fluitsignaal van arbiter J. Lamers gingen alle remmen los.

Beide teams waren aan elkaar gewaagt en het ging daarom gelijk op. Na een korte uitbraak van de spits van Victoria / SCD kon helaas de keeper van Unitas (  Dylan ) hier ook niets meer tegen doen om de bal te keren. 0-1. Dit was ook de rust stand.

In de rust werd de tactiek nog even met de trainers door genomen, we zouden er 2-1 van gaan maken, nog even een groepsyell er tegen aan en hop weer knallen in de tweede helft.

Unitas had de aftrap en ging van meet af aan er stevig maar sportief in. Voorin stonden Lesley en Benjamin die er goed in slaagden te combineren en waardoor Benjamin voor de welverdiende 1-1 kon zorgen. Nu het een gelijkstand was, werd het wel zaak voor het middenveld ( thomas en Anouk ) en de verdediging ( Boet en Tom ) om het dicht te houden achterin.

In deze opzet werd deels geslaagd. Door het continu blijven werken voor elkaar vormden zij één blok. Af en toe kwam Victoria / SCD er toch nog doorheen en loste af en toe een schot welke door de sterk keepende Dylan werden tegen gehouden. Na een goede uittrap van de keeper kwam de bal bij Anouk terecht die samen met Benjamin naar voren counterden en ook een schot werd gelost door Benjamin wat resulteerde in een doelpunt. 2-1  Er werd afgesproken de boel op slot te houden, en hier werd door iedereen gehoor aan gegeven. Inmiddels waren we bijna bij het einde van de wedstrijd en deze werd professioneel uitgespeeld door balbezit te houden in de hoek van de tegenstander. De inzet van alle spelers werd beloond.