UNITAS´28 D1 OP DREEF BIJ TREKVOGELS 1 - 4 WINST !!

Unitas '28 JO13-1d

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 04

14 maart 2015 9:45

Voor de 3e week achter elkaar mochten wij weer een uitwedstrijd spelen en vandaag bij de Trekvogels te Nijmegen ,

Na 2 uitoverwinningen met 1-2 en 1-3 zou het vandaag wel wat moeilijker gaan worden want ook onze tegenstander had de laatste 2 wedstrijden gewonnen ,

Na een goede warming-up werd de opstelling gemaakt en zoals elke wedstrijd het geval is wilden we er vanaf het begin vol op vliegen ,vanaf het beginsignaal zetten wij de Trekvogels vast en ze komen nauwelijks aan voetballen toe ,het 1e kwartier krijgen we volop kansen maar zowel Thymen als Bret als Timo en Vince krijgen de bal er niet in , in de 17e minuut een snelle verre ingooi van Vince en door deze bal zet hij Timo alleen voor de keeper en die scoort de verdiende 0-1, 20e minuut idem dito en weer scoort Timo,we blijven goed samenspelen en hard werken helaas missen we veel kansen in de 1e helft want we hadden er minimaal 5 moeten maken maar gaan met 0-2 de rust in .

Terwijl wij wat uitrusten en wat drinken in de kleedkamer blijft onze tegenstander op het veld en moeten loop en ren oefeningen gaan doen van hun trainer .Bij ons wordt aangegeven om zo door te gaan en niks weg te geven en er zelf nog een paar in te knallen ,echter de straftraining in de rust heeft de Trekvogels toch geholpen want zowaar zijn ze de 1e 10 minuten van de 2e helft wat sterker als wij zonder echte kansen te krijgen, wij counteren ons er een paar gevaarlijk doorheen maar missen wederom precisie om uit te lopen en mis je zelf de kansen dan weet je het wel !! dan scoort de tegenstander , maar wel via een prachtig opgezette aanval spelen ze onze verdediging uit en scoren de 1-2 ,onze mannen worden hier weer wat feller van en gaan weer mee voetballen en wederom zetten we de Trekvogels vast ,via een goed genomen corner kopt Jur de 1-3 binnen en via een snelle uitval opgezet door Mart op Timo scoort hij zijn 3e en onze 4e de 1-4 , ook hierna blijven we sterker krijgen nog wat kansjes en blijven goed samenspelen maar het blijft 1-4 .

Wederom een goed gespeelde wedstrijd van Unitas D1 en zeer verdiend gewonnen ,volgende week eindelijk een thuiswedstrijd en een lastige want onze tegenstanders zijn de Boy’s uit Overasselt aanvang 10.00 .

Uitslag : Trekvogels D2 – Unitas D1 : 1 – 4 .