Datum

2 mei 2015 9:30

Accommodatie

Onbekend

Op een heerlijke zaterdag ochtend in Wamel op De Parken, scheen het zonnetje positief op het veld.  Na het eerste fluitsignaal van de scheids golfde het spel op en neer. Unitas was de betere op het veld maar kwam er niet uit. Hierdoor kwamen we op een slordige 0-1 achterstand door het knullig uitverdedigen. Maar kop op en verder. Hierna kwam het fluitsignaal voor de rust. Na de rust ging Unitas volop in de aanval en dat resulteerde in de 1-1  deze werd gescoord door een pegel van Benjamin en was hierdoor onhoudbaar voor de keeper van Leones/DSZ. De 2-1 stand werd verzorgd door een geweldig samenspel van 8 schijven.  Van Keeper Dylan naar Tom, die vervolgens op Boet speelde, die vervolgens weer naar Lesley tikte. Hierna werd de bal verder gepasst maar onderschept.  Thomas die goed zijn lichaam gebruikte veroverde de bal en passte vervolgens weer op Anouk die na een solo de bal op Benjamin. Deze had op zijn beurt een geweldig schot in huis. De keeper van de tegenstander kon de bal nog net tegen houden. Maar een goed oplettende Aafke was op tijd bij de bal en tikte deze binnen. De 3-1 was een ingestudeerde. Na wat passes en hard werken van de spelertjes wist Lot de bal te ontfutselen van de tegenstander. Ze wilde de bal voorgeven maar deze werd corner getikt. De genomen corner door Aafke op Benjamin ( een ingestudeerde ) knalde deze in de linker kruising. 3-1. Dames en heren fantastisch veldspel, en ook de oortjes luisterden naar de coaches. Toppie.                   Volgende week de laatste wedstrijd tegen Aquila in Dreumel.