UNITAS´28 D1 WINT VAN KOPLOPER ORANJE BLAUW D2 4 - 2

4 - 2

Oranje Blauw D2

D-pupillen zaterdag, D1, 3e klasse 04

25 april 2015 10:00

Vandaag kwam het nog ongeslagen Oranje Blauw uit Nijmegen bij ons op bezoek ,voor aanvang werd ons gezegd dat we de wedstrijd moesten beginnen zoals de laatste trainingen want die waren heel goed gedaan,
vanaf het begin waren we heel fel ,dekte goed kort,en gunde elkaar de bal en speelde goed over , onze tegenstander had echter een spits van formaat en Marc had dan ook meer dan z,n handen vol aan deze jongen
die ook nog eens na 12 minuten hard uithaalde en vanaf 25 meter de 0-1 erin knalde , meteen vanaf de aftrap vlogen we er weer bovenop en in de 16e minuut kopt Bret een goed genomen corner van Jur binnen
,onze tegenstander raakt hiervan van de wijs en 3 minuten later een solo van Niels en die schiet beheerst de 2-1 binnen ,maar zoals al gezegd een gevaarlijke spits en nog voor de rust wederom een afstand
schot en de 2-2 vliegt in de kruising
De 2e helft wat omzettingen want de nr 10 van Oranje Blauw is dan wel de beste speler maar moet het niet alleen kunnen winnen van ons , dus Niels wordt mandekker, Mart midmid en Marc in spits, het hele
team gaat vol voor de winst en de hele 2e helft zijn we heer en meester zodat de tegenstander alsook hun leiding het niet meer weten en steeds gefrustreerder raken tegen elkaar en steeds meer overtredingen
gaan maken , wij blijven heel rustig en goed ons spel spelen de nr10 ligt aan banden en via een voorzet van Timo kan Bret de verdiende 3-2 binnenlopen nadat er ook nog eens een speler van O B vanwege natrappen
eraf wordt gestuurd begint Jur aan een solo en speelt 5 jongens uit en ook nog 4-2 in de laatste minuut zodat wij vandaag de nr1 op de knieën krijgen, dit ook geheel verdiend want iedereen knokte voor wat
hij waard was en bovendien werd er ook nog eens heel goed gevoetbald ,dus een zeer terechte overwinning . Vanaf nr 1 tot nr 5 zit er pas 3 punten verschil dus worden het nog 2 spannende wedstrijden waarin
we weer vol voor de winst zullen gaan en dan wel zullen zien waar het schip strand . A.s zaterdag uit naar het verre Beek om daar tegen Bvc aan te treden .
 Einduitslag : Unitas D1 - Oranje Blauw D2 :4-2.