UNITAS´28 GEEFT VOORSPRONG UIT HANDEN TEGEN U.H.C.

Mannen zondag, 1, 5e klasse E

28 februari 2016 14:30

Scheidsrechter

Schellekens, H.J.M.

Wamel - Na een 1 - 0 voorsprong bij rust leek er nog weinig aan de hand in de thuiswedstrijd van Unitas´28 tegen de concurrent U.H.C. in de strijd om de 2e periode. Echter na enkele ongelukkige momenten in het begin van de 2e helft bij de thuisclub kreeg het duel een onverwachte wending. Tim van Kessel opende de score in de 1e helft uit een scrimmage. Verdere kansen bleven onbenut in deze periode. Na de theepauze ging het mis bij de ploeg van trainer Jack v Stippent. Unitas´28 keeper Niels van Os liet een inzet los waarna Jordy Hachmang er als de kippen bij was om dit buitenkansje te benutten, 1 - 1. Nadat diezelfde speler even later opnieuw doel trof  en Unitas´28 op achterstand kwam waren de rollen omgedraaid. Al helemaal toen later de jeugdige speler Jeroen Raijmann zo ongelukkig was zijn eigen doelman te passeren, 1 - 3. Dat Jasper van Horssen er voor de bezoekers uiteindelijk nog 1 - 4 van maakte onderstreepte nogeens de teloorgang bij Unitas´28 en de koppositie in de 2e periode bij U.H.C. bracht. In theorie zijn er nog kansen maar dan zal er zo wie zo komende zondag in Batenburg gewonnen moeten worden van Batavia. De aftrap van die wedstrijd is om 14.00 uur op sportpark De Hoppenhof