Mannen zondag, 1, 5e klasse E

13 maart 2016 14:30

Scheidsrechter

Grisel, M.G.M.

Wamel - Unitas´28 speelde in het eerste half uur aardig mee met de koploper en kreeg ook kansen om te scoren maar in het laatste kwartier van de 1e helft bracht een gave hattrick van Rob Peters de bezoekers in een riante 0 - 3 voorsprong bij de rust en was de wedstrijd in feite al beslist. Door blessures en telaatkomers kon Unitas´28 trainer Jack van Stippent opnieuw niet in de sterkste opstelling beginnen waardoor Diosa uiteindelijk in het zadel geholpen werd. In de 2e helft was te zien dat de gasten tevreden waren met deze voorsprong en liep Unitas´28 achter de feiten aan. Kansen kwamen er nog wel aan beide kanten maar gescoord werd er niet meer.  Unitas´28 wacht dus nog steeds op de eerste overwinning in 2016 en raakt steeds verder achterop. Misschien dat het komende zondag de voor het nieuwe seizoen aangestelde trainer Frans van Deinsen, die nou nog trainer is van het hoog genoteerde Niftrik, kan verrassen. De aftrap a.s. zondag is om 14.00 uur in Niftrik