Mannen zondag, 1, 5e klasse E

3 april 2016 14:30

Scheidsrechter

Bakker, R.A.

Wamel - Unitas´28 behaalde in de streekderby tegen het Maasbommelse DBV de eerste volle winst in dit voorjaar. De 1ste helft was het beste deel van deze sportieve wedstrijd waarin de ploeg van trainer Jack van Stippent op een 2 - 0 voorsprong kwam. Aanvoerder Dirk-Jan van Verseveld schoot Unitas´28 na 20 minuten met een fraaie poeier van zo´n 20 meter afstand, waarop DBV-keeper Van de Hoogenkamp geen verweer had, op een 1 - 0 voorsprong. Na ruim een half uur spelen bepaalde Mark Kruijzen de ruststand na fraai voorbereidend werk van Tim van Kessel op 2 - 0. In de 2e helft verliep het allemaal wat stroever bij de thuisclub en kwamen ook de gasten meer in de wedstrijd voor. Het was dan ook Nazim Quamar die na 60 minuten voetbal de aansluiting binnen schoot achter Niels van Os, 2 - 1. Hierna een spannende vervolg waarin beide teams kansen kregen om de score op te voeren maar de beide keepers hielden hun doel verder schoon waarmee met de 2 - 1 winst voor de thuisclub het einde kwam en Unitas´28 weer op de goede weg is. Komende donderdagavond de inhaalwedstrijd thuis tegen WVW en wanneer deze wedstrijd ook in winst zou kunnen worden omgezet kan weer verder omhoog gekeken worden......