UNITAS´28 E2 MEIDEN STARTEN MET REMISE 3 - 3

Datum

22 augustus 2015 10:00

Accommodatie

Onbekend

Wamel - Unitas´28 E2 meiden was het enige jeugdteam dat afgelopen voor het eerst na de zomervakantie in aktie kwam. Door de late vakanties werden alle andere bekerwedstrijden uitgesteld. De bekerwedstrijd tegen Uchta E2 was meteen ook een alleraardigste wedstrijd om te zien met een terechte 3 - 3 gelijkspel als eindstand. De Wamelse doelpunten kwamen van de familie van Oijen. Zowel de keepers Rosa (1ste helft) als Senna (2e helft) scoorden en ook gastspeler Benjamin wist het vijandelijke doel te treffen zodat scheidsrechter Antwan bij de gelijke stand de wedstrijd kon affluiten en iedereen tevreden weer huiswaarts ging. Volgend weekend is er het HOLA toernooi bij Avios in Alphen.