1 - 2

Unitas '28 JO17-1

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 07

26 september 2015 13:00

1e verslag Unitas B1 , na een redelijke afsluiting van de beker competitie met winst en 1 verlies partij en redelijk begin van de competitie vandaag een uitwedstrijd naar het bosrijke Oosterbeek om aldaar de B3 te bestrijden, waar al enkele weken hard op getraind is namelijk opbouw en storen van de tegenstander gingen we met deze opdracht het veld in , en we begonnen voortvarend ,goed druk zetten , ballen veroveren ,echter onze buitenspelers kwamen te vaak naar binnen zodat er voor in geen aanspeelpunten waren ,toch met redelijk voetbal en hard werken kwamen we via Devi op een verdiende 0 -1 voorsprong net voor de rust , in de rust gaf Dick aan om rustig te blijven voetballen en te kijken en te durven voetballen , de 1e 10 minuten van de 2e helft waren we heer en meester en via een een super opgezette aanval van achteruit En over de rechterflank kwam de bal van Antwan via Devi bij Cas en die had de hoek voor het uit zoeken en zodoende de 0- 2 in de touwen, hierna werd er heel hard gewerkt maar er lukte bijna niets meer ,en via een vrije trap vanaf 30 meter opeens de onverdiende 1-2 binnen ,!!!! Vanaf de kant werd weer aangegeven om te gaan voetballen en de kopjes weer omhoog en vol erop te blijven gaan ,Unitas b1 gaf vol gas en won elk duel op middenveld,achterhoede en onze voorwaartse waren een plaag voor Ovc , echter hoeveel kansen ook voor Rune,Devi,Cas en Calvin er ging geen bal meer in ,lat-paal of een heel goede keeper stonden de doelpunten in de weg , met heel hard werken en voor elkaar klaar staan werd zo een zeer verdiende 1-2 overwinning mee genomen naar Wamel , en op deze manier worden er nog veel punten binnen gehaald door Unitas B1, goed gewerkt, voor elkaar klaar gestaan, en belangrijk als team willen winnen, we zijn een jong stel maar de trainers en leiders geloven in dit team en we gaan samen nog veel plezier beleven ,