1 - 5

DTS Ede B4

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 07

3 oktober 2015 14:30

Deze zaterdag kwamen de mannen van Dts Ede B4 bij ons bezoek , de 1e 20 minuten van de 1e helft speelde Unitas heel goed voetbal met goed positiespel, druk zetten en alle duels te winnen ,echter bij enkele uitvallen zijn de mannen van Dts Ede zeer gevaarlijk en doelgericht ,in de 17e minuut een solo van Job van zeker wel een dikke 60 meter en ook nog een goede voorzet op Devi en die scoort de verdiende 1-0 ,hierna volgen gelijk nog 2 grote kansen maar die gaan er helaas niet in , werkelijk van uit het niets krijgt de spits van Dts de bal voor z'n voeten en hij ramt de 1-1 erin , Unitas is even de kluts kwijt en ook nog eens plotseling de 1-2 binnen, hierna ruiken de gasten de kansen en via een klutsgoal de 1-3 net voor de rust , in de rust geven Walter en Edwin aan dat we heel goed begonnen maar bij een tegenslag gelijk de kluts kwijt zijn en na de 1-1 er ook geen bal of duel meer werd gewonnen. De 2e helft begonnen we met wat wissels en die vielen allen goed in en werd er ook weer goed gevoetbald , echter de hele competitie missen we veel te veel kansen en zoals een ieder weet schiet de tegenstander ze er dan wel in ,waar wij naar 25 minuten in de 2e helft op gelijke hoogte hadden moeten staan stond het 1-5 voor Dts !!! Weinig kansen voor Dts maar wel effectief dus , de jongens van Unitas hebben allemaal heel hard gewerkt en iedereen was ook helemaal leeg na het eindsignaal , waar een gelijkspel verdiend was geweest stond er nu een geflatteerde 1-5 op papier , maar met deze strijdwijze en volle inzet kunnen de punten niet uitblijven, volgende week een uitwedstrijd naar Kesteren waar zeker mogelijkheden liggen op de winst.