UNITAS´28 2 VERLIEST NIPT VAN EFFECTIEVER N.E.C. 2 3 - 1

3 - 1

Unitas '28 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 02

15 november 2015 10:00

Nijmegen - Met dank aan een zestal gastspelers, 4 spelers van het 4e elftal en 2 spelers uit de A jeugd speelde met het 2e elftal mee en met Kevin van Haren, Mo Evers en Gerard Lamers in de basis speelde de ploeg van trainer Michael van Eldijk vooral een goede 1ste helft op het kunstgrasveld bij N.E.C. met doelkansen aan beide zijden. Met wat geluk ging de thuisclub met een 1 - 0 voorsprong de rust in. Ook in het 2e bedrijf werd er best aardig gespeeld maar erg jammer was het dat al kort na rust door een keepersfout de 2 - 0 tot stand kwam.   Hierna kwamen er goede kansen voor de gasten uit Wamel, die inmiddels met Gilsi Jansen, Jordy van de Hurk en Jordi de Haas 3 wisselspelers binnen de lijnen had gebracht en was het Jaimy van Eldijk die met een verrassend afstandschot de Nijmeegse keeper te kijk zette met de aansluitingstreffer, 1 - 2. De verdiende gelijkmaker hing in de lucht, Gerard Lamers had geen geluk toen een vrije trap van zijn voet op de doellat uiteen spatte en ook een goede vrije trap van Frank Drost had meer verdiend en  wanneer Jaimy van Eldijk uit een aanval bij een doelpoging de bal had afgelegd aan de vrijstaande Lamers was de 2 - 2 een feit geweest. En zoals gewoonlijk valt dan het doelpunt dan aan de andere kant nadat Unitas´28 keeper Robin Duifhuis, die verder zeker niet slecht keepte, vlak voor tijd een Nijmeegse inzet niet klemvast had en uit de rebound de 3 - 1  tot stand kwam. Maar met een clubscheidsrechter die zo zijn eigen regels had is het sowieso al moeilijk om resultaat te halen maar dat terzijde.  Komende woensdagavond nieuwe kansen met opnieuw naar Nijmegen voor de uitwedstrijd bij Brakkenstein 3  waar op het sportpark aan de Heemraadstraat om 20.00 uur wordt afgetrapt