5 - 2

Unitas '28 2

Mannen zondag, 2, 4e klasse 02

28 maart 2016 11:00

Wamel - Het 2e elftal wist in het voorbije Paasweekend bij een tweetal geplande inhaalwedstrijden helaas geen enkel puntje in de wacht te slepen. Op Paaszaterdag stond de formatie van coach Michael van Eldijk al binnen een half uur met 0 - 4 achter tegen de veel betere koploper A.W.C. 4. De 2e helft was het aanzien meer waard en waren er ook Wamelse aanvallen te zien. Uit een daarvan wist Rob van Wel zijn eerste treffer te scoren waardoor de eindstand met nog 2 Wijchense treffers op 1 - 6 uitkwam.
Tweede paasdag was er een meer gelijke strijd en wel in Nijmegen tegen Keizerstad 3. Tegen het Turkse elftal kwam de Wamelse ploeg zelfs op voorsprong door een doelpunt van Reinhoud van Ingen die van grote afstand de ver uit zijn doel staande Nijmeegse keeper op fraaie wijze verraste. Maar ook hierna hadden de gasten het moeilijk met de felle wind tegen en een aantal al wat oudere voetballers bij de thuisclub en met de rust stond het 3 - 1 voor Keizerstad. In de 2e helft was Unitas´28 geruime tijd op de helft van de tegenstander te vinden en met nog een doelpunt van Robbert Witsiers leek er nog wat te halen. Echter de slotfase was weer voor de thuisploeg en met bij Unitas´28 inmiddels coach Michael van Eldijk als invaller in het veld, bepaalde zij de eindstand op 5 - 2.  Er resten nu nog 4 uitwedstrijden en 2 thuiswedstrijden om nog wat puntjes te verzamelen. Komende zondag opnieuw naar Nijmegen waar om 12.00 uur de aftrap is tegen Trekvogels 4 op sportpark De Kwakkenberg