SLAPPE START NEKT UNITAS´28 B1 TEGEN KOPLOPER BENNEKOM B5 1 - 4

1 - 4

Bennekom B5

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 07

7 november 2015 14:30

Na een paar goed gespeelde wedstrijden met goede uitslagen kwam vandaag het nog ongeslagen Bennekom B5d op bezoek in Wamel om onze B1 te bestrijden , na een slappe warming up van onze zijde werd er om half 3 afgetrapt, zoals de warming up was zo waren ook de 1e 15 minuten , slap,zonder inzet en geen zin !!! (Tegen de koploper nog wel !! ) er werd geen duel gewonnen bijna geen bal goed ingespeeld en zo gebeurde het dat de wedstrijd na n kwartier eigenlijk al gespeeld was want via 3 schoten van afstand ( onze keeper ging ook niet geheel vrijuit hierbij ) stond het 0-3 voor Bennekom , onze tegenstander bleef goed spelen was ook fysiek veel sterker maar we gingen dan toch maar proberen er iets van te maken en via een vrije trap van Stef net voor rust toch de 1-3 binnen.  In de rust gaven de trainers aan dat het wel een heel slappe bedoeling was en dat er toch flink wat energie en inzet vrij mocht komen voor de 2e helft wilden we niet afgeslacht worden , de 2e helft werd er beter gespeeld en ook was de inzet nu wel aanwezig maar Bennekom liet zien waarom ze boven aan stonden/staan want ook nu waren de kansen voor hun ook bleven ze goed samen spelen ( positiespel en overspelen is saai volgens sommige van ons maar vandaag liet de tegenstander zien als je het beheerst en erop traint hoe leuk voetbal kan zijn en hoe je weggetikt kunt worden) echter scoorde ze maar 1 keer in de 2e helft zodat er een terechte 1-4 nederlaag op het scorebord stond aan het einde van de wedstrijd, een pot om gauw te vergeten want zo blijkt maar weer dat als je slap begint en niet iedereen 120 % inzet heeft er geen resultaat tegen een goede tegenstander geboekt kan worden.  Over 2 weken weer nieuwe kansen dan uit naar de nr 2 Emm te  Randwijk .