3 - 0

Unitas '28 2 (zon)

Mannen zondag, 2, 4e klasse 02

3 april 2016 12:00

Nijmegen - Op sportpark De Kwakkenberg speelde het 2e elftal bij Trekvogels 4 en kwam opnieuw niet tot winst. De tienerploeg met 4 twintigplussers maakt een moeilijke periode door en komt in deze klasse veel tekort waardoor de winstkansen beperkt zijn. Toch bleef de Wamelse formatie strijden voor een beter resultaat maar toen in de extra speeltijd van de 1ste helft een discutabele penalty binnen geschoten werd en de stand op 2 - 0 kwam was in feite de wedstrijd al beslist. In de 2e helft kwamen er weliswaar kansen over en weer maar het slotakkoord was ook weer voor de thuisclub en werd de verder prima keepende invaller jeugdkeeper Kurt Vermeulen voor de 3e keer gepasseerd, eindstand 3 - 0
Komende zondag de thuiswedstrijd tegen NEC 2 op het programma, misschien kan de ploeg van de coach Michael van Eldijk voor een verrassing zorgen, wie weet. De aftrap is om 11.00 uur in Wamel