7 - 5

Woezik E12

E-pupillen zaterdag, E1, 4e klasse 11

13 februari 2016 11:30

Wamel - Unitas´28 E1 gaf afgelopen zaterdag als start van de voorjaarscompetitie een voetbalshow weg tegen het team van Woezik E12. Luc Gerritse ramde de openingsgoal er al binnen 5 minuten in, 1 - 0. Hierna kwamen de gasten sterk terug en met maar liefst 4 doelpunten stond de thuisclub op een hopeloze 1 - 4 achterstand door een waar foutenfestival in de Wamelse defensie. Kennelijk waren er harde woorden gevallen in de rust en met het verschuiven van enkele "pionnen" zou Johan Cruyff zeggen, verscheen een herboren thuisploeg. De ene na de andere aanval werden veelal ingeluid door een scherpe voorzet van Luc Gerritse en door de massale aanvallers tot doelpunt gepromoveerd en na de 5 - 5 werd het publiek steeds luider achter het Woezikse doel en ook de sterke keeper van Woezik wist het niet meer en met tussen door nog een Woezikse treffer en daarna nog 2 fraaie treffers bij Unitas´28 werd de 1 - 4 achterstand omgebogen in een 7 - 5 overwinning waarna toparbiter Gerard Lamers voor het einde floot. Als dit de voorbode is van dit voorjaar dan beloofd het nog wat........