F-pupillen zaterdag, F1, 4e klasse 13

14 mei 2016 10:30

Scheidsrechter

Antwan van Veenendaal

Wamel - De warmte van de afgelopen dagen was verdwenen maar de spelers van Unitas´28 F1 en Woezik F6 zorgden er met hun spel voor dat de toeschouwers op deze koude zaterdag toch warm bleven. In een adembenemende wedstrijd waren in de beginfase de beste kansen voor de thuisclub maar waren het de gasten die op voorsprong kwamen met een keihard schot waarop de verder voortreffelijk keepende Jorn Rikken van Unitas´28 geen verweer had. Met kansen over en weer werd er in het verdere verloop van de 1ste helft niet meer gescoord. In de 2e helft een herboren Unitas´28 F1 en al gauw was het Lesley Goyer die op fraaie wijze de gelijkmaker binnenschoot. Toen even later Senna van Oijen een vrije trap schitterend in het vijandelijke doel schoot waren de bordjes ineens verhangen, 2 - 1. Later in de wedstrijd kwam de mooiste goal van de dag, een poeier van grote afstand door Roemer Lap kwam strak in de kruising terecht waarop de Woezikse keeper geen schijn van kans had, 3 - 1 hetgeen ook de eindstand werd. Hiermee is Unitas´28 F1 met maar liefst 19 behaalde punten alsnog in het "linkerrijtje" uitgekomen waarmee deze voorjaarscompetitie op waardige wijze af gesloten werd....