Datum

20 februari 2016 12:30

Accommodatie

Onbekend

Na een zwaar bevochten  overwinning vorige week zaterdag gingen we deze week op bezoek bij Dodewaard B1 , we moesten ivm persoonlijke ongemakken de opstelling wat aanpassen maar spelers genoeg en iedereen moet toch ook  op een andere positie de bal kunnen raken ! Vanaf het begin bleek Dodewaard een waardige tegenstander met enkele hele goede voetballers erbij , als de mannen van Unitas dan ook de gemaakte afspraken niet nakomen en hun ook nog eens laat voetballen  weet iedereen dat het zware middag gaat worden , zoals  vorig seizoen hebben we ook nu weer problemen als we een hoekschop tegen krijgen want de 1e van Dodewaard vliegt er bij ons gelijk in , de leiders zetten nu wat om meer druk naar voren te krijgen en binnen 5 minuten scoort Jop de 1-1 , echter doordat we weer staan te slapen en niemand zijn man kort dekt of een man overneemt kan hun voorstopper vanaf eigen helft ongestoord over steken en simpel de 2-1 binnen schuiven ,de mouwen gaan weer omhoog en weer binnen 5 minuten de gelijkmaker nu van de voet van Rune , gelijk daarna een vrije trap van Stef en van 30 meter afstand knalt hij de bal op de kruising dus met 2-2 de rust in ,iedereen weet en zegt wat er fout ging dus de 2e helft gaan we het doen zoals het hoort en kunnen zeggen de spelers !
De 2e helft is er 1 om maar gauw te vergeten want nu kwam er helemaal niets terecht van de gemaakte afspraken ! Weinig tot geen inzet !!!!!! Bal brengen ipv spelen, man laten lopen , kort dekken ?? Allemaal staan we op 3 meter van de man , sommige mannen bal verliefd waardoor heel veel balverlies , koppies omlaag !!! Linies 35/40 meter uit elkaar dus alleen maar balverlies door lange lompe ballen ,middenveld hele 2e helft niet gebruikt hierdoor , Dodewaard profiteert optimaal en met mooi voetbal , samenspel en ELKAAR de bal gunnen lopen ze uit naar een verdiende 5-2 overwinning van hun en daar mogen wij nog blij zijn want de dubbele cijfers hingen in de lucht  , onze mannen gaven bij aanvang van de competitie aan om voor de 1e plek te willen gaan maar dan zal toch iedereen uit een ander vaatje moeten gaan tappen en met meer inzet op komen dagen en als TEAM gaan spelen het lijkt soms wel dat er sommige niet weten dat een team uit meerdere spelers bestaat , dus meer inzet en enthousiasme gevraagd anders gaat deze competitie als een nachtkaarsje uit.