door Dick van Verseveld
Bennekom B7 - Unitas  B1.
Zaterdag  waren we op bezoek in Bennekom
We moesten vroeg ons bed uit omdat we om 08.15 vertrokken.
Dit was in de eerste helft duidelijk zichtbaar,we waren nog niet helemaal wakker!
Na een 1-0 achterstand maakte Devi gelijk 1-1.
Omdat we in het veld niet goed stonden en elkaar niet coachen kwamen we weer op achterstand.
Nog voor rust werd Devi neergehaald in het strafschopgebied en schoot de penalty zelf beheerst binnen 2-2
Nadat we in rust de veldbezetting iets anders hadden neergezet verliep de tweede helft prima.
De thuis ploeg kreeg eigenlijk geen kansen meer en wij gingen steeds beter voetballen
Devi maakte de 2-3 en de 2-4 na een mooie slalom.
Aan het eind van de wedstrijd kopte Cas de 2-5 binnen uit een goed genomen corner.
Met nog vier wedstrijden  te gaan zijn we nog steeds in de race voor het kampioenschap