UNITAS´28 B1 NA WINST OP DFS B2 OP KOERS NAAR TITEL

7 - 0

sv DFS B2

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 04

16 april 2016 14:30

Wamel - Unitas´28 B1 speelde tegen hekkensluiter DFS B2 een goede eerste helft waarin de wedstrijd al beslist werd door doelpunten van Cas van Hal, Calvin Goyer (2x), Bob Dikker en Devi van Verseveld zodat een 5 - 0 ruststand op het scorebord stond. De 2e helft was van een minder gehalte, desondanks wist de beste man van het veld, Devi van Verseveld de Opheusdense keeper nog tweemaal te passeren, eindstand 7 - 0. Door het verlies van concurrent Aquila B1 in Barneveld afgelopen zaterdag is de formatie van trainer Edwin Lagarde op gelijke hoogte gekomen met de Dreumelnaren. En doordat Unitas´28 de thuiswedstrijd tegen Aquila nog tegoed heeft, zijn de de titelkansen in eigen hand gekregen. Komende zaterdag speelt de ploeg uit bij ONA´53 B2 en vervolgens op dinsdagavond 3 Mei thuis tegen Aquila B1. Op Pinksterzaterdag 14 Mei is dan de laatste wedstrijd in Wageningen bij SKV B4. Wanneer het deze laatste 3 wedstrijden nog weet te winnen is het kampioenschap binnen...........maar zover is het nog niet