KORFBALUITSLAG BIJ UNITAS´28 E1 - S.C.P. E3 5 - 5

E-pupillen zaterdag, E1, 4e klasse 11

12 mei 2016 18:30

Scheidsrechter

Antwan van Veenendaal

Wamel - Zoals meestal in dit seizoen bij Unitas´28 E1 waren er ook bij deze inhaalwedstrijd tegen S.C.P. E3 weer veel doelpunten te zien. Met 58 doelpunten voor en 36 doelpunten tegen in de voorbije 10 wedstrijden van deze voorjaarscompetitie lijkt de aanval niet altijd de beste verdediging volgens de geleerden.
De gasten uit Puiflijk hadden net als Unitas´28 een goaltjesdief in huis, de ene treffer was nog mooier dan de andere. Hoewel de thuisclub in de beginfase de beste kansen kreeg, met name Thijs van de Ven en Michiel Peijnenburg hadden vooralsnog het vizier niet op scherp staan waardoor S.C.P. E3 uit de tegenaanvallen op een 0 - 2 voorsprong kwamen. Echter, Unitas´28 E1 toonde veerkracht en door doelpunten van Thijs van de Ven en Luc Gerritse stond het bij de rust 2 - 2. Ondanks een donderspeech in de pauze kwamen de gasten direct in de 2e helft door 2 treffers weer op een 2 - 4 voorsprong en zag het er niet best uit bij de thuisclub. Door individuele klasse en leuk opgezette combinaties waren het Luc Gerritse, Morris Joossen en opnieuw Luc Gerritse die de tegenstander te kijk zette met doelpunten van schoonheidsklasse en zo kwam Unitas´28 E1 met deze 3 prachtige doelpunten voor de eerste keer deze avond op voorsprong, 5 - 4. Maar ook bij S.C.P. E3 zaten ze niet stil en met nog een fraaie treffer van de enige rugnummer 12 kwam een terechte 5 - 5 op het scorebord waarmee het einde kwam van deze prachtige voetbalavond.
Nog één inhaalwedstrijd rest de ploeg nog op zaterdag 21 Mei om 10.00 uur thuis op " De Parken " in Wamel tegen Beuningse Boys E9. Wanneer deze wedstrijd winnen afgesloten kan worden is een 4e positie nog mogelijk voor de ploeg van trainer Jorg Dikker en de leiders Jurgen Gerritse en Marcel Fenten !!