UNITAS´28 B1 KOMT NET TEKORT TEGEN AQUILA B1 0 - 1

0 - 1

Aquila B1

B-junioren zaterdag, B1, 4e klasse 04

3 mei 2016 19:15

Wamel - Unitas´28 B1 heeft de alles beslissende streekderby thuis tegen Aquila B1 met het kleinst mogelijke verschil van 0 - 1 verloren. De eindstand stond al na ruim 5 minuten spelen op het scorebord na een dekkingsfout van Ruben De Heer waarvan Aquila aanvaller Van Mourik profiteerde en de verder uitstekend keepende Kurt Vermeulen met een hard schot in de verre hoek kansloos liet. Halverwege deze speelhelft had de thuisclub geen geluk toen een scherpe voorzet van Stef Hendrikx door aanvoerder Cas van Hal de Dreumelse doellat teisterde. In de 2e helft probeerden beide teams de strijd op te voeren waarin de gasten net iets feller waren, scoringskansen waren aan beide kanten schaars en zo kwam met de 0 - 1 een einde aan de druk bezochte wedstrijd waar een 1 - 1 beter op zijn plaats was geweest. Volgende week dinsdagavond kan bij Aquila de vlag in top wanneer het tenminste één punt overhoud aan de laatste wedstrijd in Dreumel tegen hekkensluiter DFS B2. Mocht Aquila die wedstrijd verliezen dan heeft Unitas´28 theoretisch nog een kampioenskans als het bij SKV B4 met ruime cijfers wint.
 Komende Hemelvaartsweekend gaat de ploeg van trainer Edwin Lagarde en de leiders Dick v Verseveld en Walter v Hal naar een internationaal voetbaltoernooi bij Top Oss waar deze nederlaag weggespoeld zal worden met deelname aan een hopelijk leuk en leerzaam jeugdvoetbaltoernooi.