UNITAS´28 E2 MEIDEN BINDT JULIANA´31 E9 AAN ZEGEKAR 4 - 2

4 - 2

Juliana '31 E9

E-pupillen zaterdag, E2, 6e klasse 04

30 april 2016 11:30

Wamel - Unitas´28 E2 meiden heeft afgelopen zaterdag opnieuw van zich doen spreken en voor de vierde keer in successie een overwinning behaald. Nu werden de jongens van Juliana´31 E9 het slachtoffer van de Wamelse dadendrang. Nadat Mila van Heck de score voor de Wamelse meiden had geopend kwamen de gasten uit Malden goed terug en met twee treffers kwamen zij nog voor de rust op voorsprong. Dit was een tegenvaller voor de ploeg van trainer Sjaak Janssen en leidster Daisy van Gruijthuijsen. In de pauze was er dan ook driftig overleg en in de 2e helft toonde de thuisclub de nodige veerkracht. Met doelpunten van nogmaals Mila van Heck, Senna Coppens en Lotte Versteegh werd de achterstand ruim goed gemaakt en ging Unitas´28 met een 4 - 2 winst zegevierend van het veld. Hierdoor is de ploeg op de 4e positie op de ranglijst belandt, een prestatie van formaat. Wanneer de ploeg komende zaterdag ook nog van Niftrik/Diosa zou kunnen winnen in Balgoy dan stijgt het team naar de bovenste plaatsen !!