Mannen zondag, 1, 5e klasse E

26 maart 2017 14:30

Scheidsrechter

Broek, M. ten

Deest - Op het kunstgrasveld op sportpark Kremershof aan de Kweldam in Deest speelden SCD´33 en Unitas´28 hun streekderby die eindigde in een terechte 1 - 1 onbeslist. Beide teams hebben de kansen gehad om de winst veilig te stellen maar waren daartoe niet bij machte. In de 1e helft waren het de bezoekers uit Wamel die op voorsprong kwamen via Tim van Kessel die ook in deze wedstrijd voorin en achterin te vinden was. Niet lang daarna was het bij de thuisclub Mustafa Güngör die vrije doorgang kreeg en Unitas´28 keeper Van Os kansloos liet, 1 - 1. Vlak voor de pauze was er een opstootje waarbij Tim van Kessel een kopstoot kreeg waarna Manno Prudon van SCD´33 hiervoor rood kreeg. In de 2e helft was niet te zien dat de gasten met één man meer speelden.  Kansen kwamen er over en weer, SCD´33 zocht het vijandelijke doel veelal op de verkeerde plaats of troffen een goed keepende Niels van Os op hun weg. Aan de andere kant kreeg ook de Wamelse ploeg kansen, vlak voor tijd hoefde de zich fraai vrijgespeelde linkerspits Reinhoud van Ingen de bal maar panklaar af te leggen en de winst was binnen geweest maar hij was ongelukkig in de afronding. Vlak daarvoor kreeg invaller Ayar Sarmiënto de 2e gele kaart zodat met 10 tegen 10 spelers het einde kwam van deze verder sportieve streekderby.
Komende zondag 2 April komt 1e periode winnaar Batavia op bezoek in Wamel, Eerder dit seizoen behaalde Unitas´28 in Batenburg met 0 - 1 de volle winst, wie weet wat der deze middag weer mogelijk is, de aftrap is om half drie in Wamel.