UNITAS´28 2 VERZUIMT TE SCOREN TEGEN WOEZIK 6 2 - 0

2 - 0

Unitas '28 2 (zon)

Mannen, 2, Groep 1 37

28 augustus 2016 9:30

Wijchen - Op het sportcomplex van vv Woezik speelde het 2e elftal de tweede bekerwedstrijd op het kunstgrasveld tegen Woezik 6. Na de 3 - 3 afgelopen donderdagavond in een aardige oefenwedstrijd tegen Victoria´25  2 speelde de formatie ook vandaag zeker niet slecht maar de voornamelijk uit routiniers bestaande thuisploeg die wekelijks op kunstgras spelen en tikken het balletje daar waar ze hem hebben willen. Halverwege de 1e helft kwam Woezik 6 op voorsprong uit een corner die zomaar binnen gekopt kon worden. Gelegenheidsaanvoerder Pepijn van Dijk met bijna 35 op de teller de oudste van het stel hield de gelederen op het middenveld met de jonkies Jorg Dikker en Maarten van Ingen nog aardig gesloten zodat met de 1 - 0 de rust aanbrak. In de 2e helft met de invallers Roy van Baal en Zidier Adams kwam er nieuw elán in de strijd en naarmate de tijd verstreek vertoonden de gastheren een steeds uitgeblustere indruk. Echter de juiste kracht en besluitvaardigheid in de aanval ontbrak om de thuisclub op het hakblok te leggen en zo kon het gebeuren dat na een misser van keeper Joey Berghegen in de voorlaatste minuut een enigszins geflatteerde 2 - 0 nederlaag op het scorebord verscheen  Komende zondag het laatste bekerduel en wel in Boven Leeuwen waar om half elf afgetrapt wordt tegen DSZ 2