UNITAS´28 JO17-1 UITGESCHAKELD NA ONNODIG VERLIES BIJ AVIOS/DBV

2 - 1

Unitas '28 JO17-1

Onder 17, JO17-1, Groep 3 05

21 september 2016 19:30

Maasbommel - Op het verlichte DBV terrein speelden de jeugd onder 17 van Unitas´28 en Avios/DBV gisteravond haar laatste en beslissende poulewedstrijd in de beker. Geheel onnodig ging de ploeg van trainer Edwin Lagarde met 2 - 1 onderuit. Twee foutieve terugspeelballen leverden evenzovele treffers op voor de thuisclub die daarmee de gasten een lesje in effectiviteit gaven. De ruststand was dan ook 2 - 0. Toch hadden de Wamelnaren het betere van het spel, vooral in de 2e helft speelde het spel zich voornamelijk op de helft van de tegenstander af. Met o.a. Daniél Kersen in de ploeg kwam er meer aanvalsdrang en de aansluitingstreffer kwam van Devi van Verseveld na goed doorgaan van Daniél Kersen die op zijn beurt werd bediend door de goed spelende Boy van Lith. Aanvoerder Cas van Hal had later in de wedstrijd geen geluk bij enkele inzetten en kopballen of trof een goede keeper op zijn weg. Ook de anders zo trefzekere Devi van Verseveld had zijn avond niet en kon zijn enige Wamelse treffer van deze avond geen vervolg geven.  Hierdoor bleef de verdiende gelijkmaker uit die voldoende was geweest om de volgende ronde te bereiken. Jammer maar met de 2 - 1 kwam een einde aan deze sportieve wedstrijd en ook aan het Wamelse bekeravontuur. Nu kan alles gericht worden op de competitie... Zaterdagmorgen vroeg uit de veren voor de volgende competitewedstrijd, Om kwart voor tien al is de aftrap op sportpark De Eikelhof in Bennekom  tegen de leeftijdgenoten van Bennekom JO17-5