UNITAS´28 ONDER 46 WINT VAN LEONES/DSZ 4 - 1

Datum

30 oktober 2016 9:45

Accommodatie

Onbekend

Wamel - Op een aanvankelijk mistig sportpark maar later kwam het zonnetje er aardig door speelde de formatie van coach Kees van Ooijen  een leuke wedstrijd tegen een combinatie elftal van Leones/DSZ. Door een schoonheidstreffer van Frans Vlieg kwam de thuisclub halverwege de 1e helft op een 1 - 0 voorsprong. Een doelpunt die hij opdroeg aan zijn pas geboren zoon Tjebbe. Lang kon Unitas´28 echter niet genieten van deze voorsprong want 10 minuten later werd een corner bij de gasten binnen gekopt en stond het 1 - 1. In de 2e helft was er meer te beleven en brachten leuke aanvallen even mooie doelpunten tot stand van opnieuw Frans Vlieg en Bas v Kouwen. Met deze genoemde spelers, Pepijn van Dijk en Berry Damen zegevierde de techniek op het veld en ook achterin vormde het duo Twan en Freek Walraven een te groot obstakel voor de Lauwse aanvallers. Tussendoor werd er ook nog een doelpunt bij de gasten geannuleerd en met nog een treffer van Ruben Verbruggen kwam er een einde aan deze sportieve wedstrijd en een terechte 4 - 1 eindstand....