Uchta D1

D-pupillen zaterdag, D2, 4e klasse 19

9 november 2013 11:30

Na een week vol regen en geen training kwam vandaag het ook net als wij nog ongeslagen Uchta D1d uit Ochten op bezoek.

Bij aankomst van dit team stonden onze jongens al op te kijken want deze jongens waren wel heel erg groot ,na controle van de spelerspassen bleek alles in orde alleen het verschil was dat dit een 2e jaars D team was en deze jongens allemaal minimaal 1,5 tot 2 jaar en de keeper zelfs bijna 3 jaar ouder waren als onze D2 ,vandaag moesten we ook nog eens Bret missen maar dit werd in de 2e helft opgevangen door Dylan van de D1.

Vandaag was ons team helemaal onder de indruk van de grotere tegenstanders en wij speelden ook met veel angst en waren bang in de duels ook waren er diverse spelers helemaal niet bij de les zodat dit resulteerde in een onnodige 0-5 ruststand want met wat meer lef en beter de buitenspelval te hanteren hadden er zeker 3 goals voorkomen kunnen worden .

In de rust gaven Edwin,Patrick en Marcel aan dat we veel te bang waren en veel te slap speelde en we veel te veel tegen onze tegenstander opkeken , en dat dit niet nodig was want de leider van Uchta zei dat hun team toch met angst naar Unitas was gekomen want tot vandaag stonden wij boven hun , wij stonden niet voor niks 2e en hadden toch al vaker tegen grotere jongens gespeeld en wel gewonnen dus in de 2e helft met de wind mee moeten we er vol op gaan want verliezen is niet erg maar er moet wel inzet zijn en er moet voor gestreden worden ,en wel met z,n allen en niet met een paar spelers.

In de 2e helft gaan we er vol tegenaan en scoren via Dylan 2 goals maar ook in de 2e helft is onze tegenstander te sterk en voetballend beter dan ons alhoewel het verschil met de 1e helft veel kleiner is want het hele team werkt er nu keihard voor trekken zich niet terug en zijn ook niet zo bang meer en met een beetje meer geluk hadden we er nog wel 2 of 3 meer kunnen maken , onze tegenstander deed dat 4 x in de 2e helft zodat we onze 1e nederlaag leden met 2 – 9 een beetje geflatteerd maar wel een terechte overwinning voor Uchta D1d .

Na de wedstrijd werd er nog even nagepraat en gezegd dat als we zo voetballen als in de 2e helft dat we vast en zeker nog meer punten gaan pakken dit seizoen , echter eerst volgende week weer een echte topwedstrijd en wel op bezoek naar koploper Emm te Randwijk ,dit team is nog ongeslagen en ook allemaal 2e jaars D pupillen dus weer een zware opgave , om aansluiting te blijven houden zullen we er weer hard voor moeten gaan knokken ,maar met de instelling van de 2e helft van vandaag dan is er veel mogelijk in Randwijk .