UNITAS´28 JO11-2 OP KAMPIOENSKOERS NA 5 - 0 WINST

5 - 0

Aquila JO11-3

Onder 11 zaterdag, JO11-2, 6e klasse 05

5 november 2016 11:30

Wamel - Unitas´28 jongens onder 11-2  deed goede zaken in de strijd om het kampioenschap en versloeg het Dreumelse Aquila 3 met maar liefst 5 - 0 na een 1 - 0 ruststand. In de 1e helft waren er al volop kansen maar wilde het nog niet zo vlotten bij de thuisclub behoudens de fraaie openingstreffer van Lesley Goyer die voor de 1 - 0 ruststand zorgde. In de 2e helft ging Aquila, de ploeg van leider Rob Hol toch nog flink onderuit door de Wamelse dadendrang en met doelpunten van Lesley Goyer, Benjamin Lap en Joris de Vree werd het een uitbundige 5 - 0 zege voor de ploeg van Richard en Daisy. Met nog 3 wedstrijden te gaan en een voorsprong van 3 punten én een positief doelsaldo ligt het kampioenschap binnen handbereik.  Komende zaterdag komt Victoria´25/SCD´33  3 op bezoek en toeschouwers zijn van harte welkom op  " De Parken " in Wamel. De aftrap is om 11.30 uur