KAMPIOENSCHAP DICHTBIJ VOOR UNITAS´28 JO11-2 !!

Datum

12 november 2016 11:30

Accommodatie

Onbekend

Wamel - Na de 4 - 2 overwinning van Unitas´28 jo11-2 op het "versterkte" Victoria´25/SCD´33 jo11-3  is het kampioenschap wel heel dichtbij gekomen. In de rust van deze wedstrijd was de winst voor de thuisclub nog ver weg, de ploeg van trainer Richard van Poppelen keek tegen een 0 - 2 achterstand aan en leek de eerste nederlaag eraan te komen. Na een donderspeeche in de rust was er in de 2e helft een ontketend Unitas´28 te zien en met 2 fraaie treffers van Senna van Oijen stond er plots een 2 - 2 op het scorebord. Met nog 2 treffers van Max Sittek werd de overwinning alsnog veilig gesteld, 4 - 2. Ook de gasten, die in dit najaar pas één overwinning op zak hadden, kregen nog kansen maar zij hadden in deze periode het vizier niet op scherp staan of troffen een sterke verdediging op hun weg. Met deze fraaie winst heeft de ploeg het kampioenschap nog steeds binnen handbereik. Met nog 2 uitwedstrijden voor de boeg heeft de ploeg aan 4 winstpunten genoeg om de platte kar van stal te halen. Komende zaterdag speelt de ploeg in Maasbommel tegen Avios/DBV jo11-3, de aftrap is om kwart voor tien......