NA ANDERHALF JAAR WEER COMPETITIE-ZEGE UNITAS´28 2 7 - 0

Datum

12 maart 2017 12:00

Accommodatie

Onbekend

Wamel - Het 2e elftal van Unitas´28 kon na 18 maanden eindelijk weer eens genieten van een competitie-zege. Tegen SCD´33  3 werd het na een 5 - 0 ruststand uiteindelijk een dik verdiende 7 - 0 overwinning voor het team van trainer Pieter Koolhout. Met dank aan de gastspelers Pepijn v Dijk en Bas v Kouwen die zorgden voor het nodige vernuft en souplesse in het team.  Ook Marco Smulders speelde na bijna een half jaar blessureleed weer mee en zorgde ook voor de broodnodige rust achterin.  De laatste competitie-zege was op  zondag 11 Oktober 2015 thuis tegen Orion 5  (3 - 2).  De thuisclub kende een overrompelende start met goed voetbal in redelijk tempo en binnen een half uur stond er al een 3 - 0 voorsprong door doelpunten van Gerard Lamers (ass. Bas v Kouwen), Niels Kuijpers (ass. Jasper Hol) en Mark v Dodeweerd die een rebound benutte. Hierna verminderde de vaart bij de thuisclub, toch kwam de 4e en 5e treffer nog voor de theepauze van opnieuw Niels Kuijpers en Jasper Hol.  In de 2e helft kwamen alle wisselspelers in het veld, Roy v Baal, Roel v Leeuwen, Peter-Jan v Ingen en Jarvin Adams. Te zien was dat de wedstrijd al beslist was maar met nogeens een tweetal treffers van Roel v leeuwen en Jorg Dikker kreeg de eclatante overwinning nog meer glans en ook Unitas´28 keeper Joey Berghegen kon eindelijk de nul een keer vasthouden en dat was voor het eerst sinds zijn herintrede bij Unitas´28 ruim 2 jaar geleden.
Volgende week een uitwedstrijd en wel bij Beuningse Boys 5 waar de aftrap is net na middernacht, om 9.30 uur !!