2 - 2

Ewijk 6 (zon)

Mannen zondag, 2, 6e klasse 01

7 mei 2017 13:00

Wamel - Unitas 2 speelde vandaag de wedstrijd om des keizers baard. In een gezapig duel eindigde de wedstrijd tegen Ewijk 6 in een onbesliste 2 - 2 die net zo goed andersom uit had kunnen vallen. Deze stand was al bij de rust bereikt door doelpunten van ja U leest het goed, Roy v Gaapkaak en Adamo Salvadore Peréz. Ook de tegenstander was in de 1e helft met twee treffers produktief zodat 2 - 2 niet alleen de ruststand maar ook de eindstand werd. Deze sportieve en vooral ook aantrekkelijke wedstrijd werd bezocht door 4 toeschouwers (Gerrie en Daniël Smulders, Jan Dikker en het vriendinnetje van Jorg)  Dinsdagavond de volgende kraker tegen WVW 4, de aftrap is om 20.00 uur op veld 1 (1ste helft) en veld 2 (2e helft) in Wamel